четвер, 18 лютого 2016 р.

З Україною  в серці та на вустах.
Уявлення наших пращурів часів стародавньої русі  про будову Землі, стосовно того, що вона плоска та тримається на трьох китах, були помилковими. Але без помилок ми можемо стверджувати, що на трьох рівноцінних  китах тримається освітній процес – це навчання, виховання, розвиток учнів. Якщо навчальну та розвиваючу мету педагог формує, враховуючи  складність  матеріалу, вікові особливості та потреби учня, то постійно червоною стрічкою через весь освітній процес проходить – виховання патріотичної свідомості наших вихованців. 

08 лютого 2016 року в  ДНЗ «Запорізький правобережний професійний ліцей» проходили педагогічні читання  з теми: «Досягнення українського народу, його інтелектуальні та духовні надбання». Перед педагогічним колективом ліцею з презентаційним матеріалом виступала викладач історії Цибульська Ю.В.
Викладач подарувала колективу почуття гордості та гідності за нашу Україну та краян. Пригадала  ім’я  людей, що змусили поважати Україну та говорити про неї на багатьох мовах світу. Продемонструвала здобутки українського народу, події, що підтверджують жагу до волі, незалежності, самостійності  та справедливості.

Немає коментарів:

Дописати коментар