понеділок, 30 травня 2016 р.

Доступ до бібліотеки навчальної літератури CUL Online


З 01.04.16 по 30.06.2016 р надається доступ до бібліотеки навчальної літератури CUL Online. Центр навчальної лiтератури надає можливість доступу до повних текстів навчальної та довідкової літератури
видавництва «Центр навчальної літератури»  (http://culonline.com.ua) таких посібників, як «Барна справа». 2-ге видання.Підручник., «Психологія торгівлі. Навчальний посібник», «Товарознавство непродовольчих товарів. Навчальний посібник рекомендований МОН України.(тв)», «Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані...» та інш.. Реєєстрація за посиланням: http://culonline.com.ua/index.php?do=register.
Центр навчальної лiтератури - найбільша книготорговельна та видавнича компанiя в Україні, що спецiалiзується на виданнi та продажу рiзнопланової навчальної та довiдкової лiтератури,Компанiя працює на ринку вже вісім рокiв та постiйно вдосконалює роботу з клiєнтами, що виражається в нових методах донесення книги споживачу, у вдосконаленнi процесу доставки та виконаннi найвибагливiших замовлень. В видавництві виходить друком 15-20 нових книг в місяць. Інтернет-книгарня перша в Україні має найбільший реальний асортимент навчальної лiтератури майже всiх видавництв України. Асортимент на сайті нараховує понад 900 назв і поновлюється щоденно. Доступ до текстів нових видань надається ще до виходу їх друком за наступними напрямками:
·        Аудит, бухгалтерський, кадровий облік (96)
·        Фінанси (121)
·        Економіка (286)
·        Менеджмент (117)
·        Маркетинг (27)
·        Правова література (107)
·        Гуманітарні науки (207)
·        Природничі та технічні науки (99)
(За матеріалами http://culonline.com.ua/)


Немає коментарів:

Дописати коментар