понеділок, 31 жовтня 2016 р.

Виконуємо сучасні потреби ринку праці регіону!



ДНЗ «Запорізький правобережний професійний ліцей» вже котрий рік поспіль працює з базовим підприємством ПАТ «Запоріжтрансформатор». Для педагогічного та учнівського колективу ліцею є особливий  привід пишатися нашою  співпрацею, бо ПАТ «Запоріжтрансформатор» - це сучасне підприємство, що за великий період своєї роботи здобуло світову популярність.

28 жовтня 2016 року на території ДНЗ «Запорізький правобережний професійний ліцей» відбулась ділова зустріч між  директором ліцею Цвєтковим В.П. та директором  з персоналу ПАТ «Запоріжтрансформатор» Цибур К. М.
Керівники разом оглянули матеріально-технічну базу ліцею з окремих професій. Катерина Миколаївна особисто поспілкувалась з майстрами виробничого навчання з професій «Електрогазозварник; електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах», «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування», «Слюсар-ремонтник; слюсар з ремонту автомобілів», «ОКН; електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин», «Майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів». Під час спілкування були розглянуті питання з організації та проходження учнями ліцею виробничого навчання та виробничої практики на базі ПАТ «Запоріжтрансформатор» , умов їх подальшого працевлаштування, а також можливості розширення кордонів та напрямків співпраці.

 31 жовтня 2016,
Згурська Т.В., методист
ДНЗ «Запорізький правобережний
професійний ліцей»

Немає коментарів:

Дописати коментар