понеділок, 13 лютого 2017 р.

Всеукраїнський конкурс винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напрямку 2017 року.


Ми живемо в епоху, коли відстань від самих божевільних фантазій до абсолютно реальної дійсності скорочується з неймовірною швидкістю.
М. Горький



Протягом трьох днів 7-9 лютого в місті Київ проводився Всеукраїнський конкурс винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму 2017 року.
ДНЗ «Запорізький правобережний професійний ліцей» представляла команда учнів навчальної групи № 55 з професії «Майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів» Стаценко Олег і Чернецький Дмитро.
Наші учні брали участь у категорії «Ресурси енергозбереження». Разом зі своїм керівником, майстром виробничого навчання Оросом А.С., учні продемонстрували свій проект «Система автономного освітлення». Умови конкурси передбачали презентацію постерів, використання наочних діючих макетів, використання мультимедійних засобів.
Винахід нашої команди мав неабиякий попит серед учасників та відвідувачів виставки.
За результатами Всеукраїнського конкурсу, 9 лютого команда ДНЗ «Запорізький правобережний професійний ліцей» отримала Диплом фіналістів. Але не меншим здобутком був ще й отриманий досвід від участі у заході такого рівня, від спілкування з творчими людьми.




Немає коментарів:

Дописати коментар