понеділок, 22 січня 2018 р.

Зимові канікули для педагогів



У ДНЗ «Запорізький правобережний професійний ліцей» під час зимових канікул відбулися події, направлені на підвищення методичного рівня педагогічних працівників та формування інформаційної компетентності.

Робота педагогів здійснювалася за планом.

Голова методичної комісії Федорова В.В. провела тренінг «Створення електронного посібника», на якому розповіла про вимоги до електронних підручників, форми посібників та можливості їх застосування. Педагогічні працівники розпочали створення власних електронних підручників з предметів та професій.

Викладач Кругліков Є С. ознайомив педагогів ліцею з програмою «Kahoot.it», завдяки якій можна створювати тестові завдання та вікторини для учнів.
У зв`язку з тим, що 2017-2018 навчальний рік був оголошений роком німецької мови в Україні, педагогічним працівникам була представлена презентація викладача Швецової В.С. «Система освіти в Німеччині». Це був яскравий виступ, наповнений емоціями та позитивом.


2018 рік Президентом України проголошений роком реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право!». Викладач історії та правознавства Казаченко Т.Г. запропонувала педагогам ознайомитися з проектом та розповіла про захист прав учнів в Україні.

Старший майстер ліцею Попова А.І., майстри виробничого навчання Гордідан С.В., Чирченко С.Ю., Понкратенко Д.С. розповіли педагогічним працівникам ліцею про новації виробництва з професій «Електрогазозварник», «Майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів»: сучасні автомобільні охоронні системи, електрокари.






Майстер виробничого навчання Шахрайчук Л.І. провела майстер-клас з використання інтерактивної дошки на уроках.



Заступник директора з НВР Павленко О.О. разом з майстром в/н Шахрайчук Л.І. продовжили серію тренінгів, які розпочали в 2016-2017 навчальному році,   щодо роботи педагогів ліцею з власними блогами: створення повідомлень, мітки для публікацій, налаштування блогу, додавання зображень.


           
Майстер виробничого навчання Петренко Є.В. ознайомив педпрацівників ліцею з Google Classroom: новими освітніми можливостями. За допомогою Google Клас викладачі можуть створювати і перевіряти завдання в електронній формі, які автоматично систематизуються в структуру папок і документів на диску, зрозумілу і викладачам, і учням. На сторінці завдань видно, що задав викладач: учням достатньо натиснути на завдання, щоб почати виконання. Інформація про виконані роботи оновлюється в реальному часі, викладач може оперативно перевірити всі роботи, виставити оцінки і додати свої коментарі.
Щиро дякуємо колегам за цікаві, високоякісні, ПРОДУКТИВНІ, насичені заходи, вдале поєднання науково-теоретичної і практичної частини. Сподіваємося на активне впровадження нових ідей у практику кожного педагога ліцею!


Немає коментарів:

Дописати коментар