пʼятницю, 25 березня 2016 р.

Пишаємося своїми досягненнями!




У тій мірі, в якій людина витрачає себе заради великої мети,
в тій самій мірі він знаходить у своїй роботі найвище щастя.

Вашингтон Б.

      ДНЗ «Запорізький правобережний професійний ліцей» - це професійно-технічний навчальний заклад, що приймає на навчання учнів на базі 9-ти та 11-ти класів, займається підготовкою кваліфікованих робітників за певним переліком професій, забезпечує робітниками декілька галузей міста та області. Ці відомості та більш детальну інформацію кожен бажаючий знайде в Інтернет – просторі та на  рекламних буклетах.
 Але ми знаємо дещо більше за всіх. Ми не просто навчальний заклад – ми велика родина.
Родина, що дихає спільним повітрям з присмаком буденних труднощів, переживань, натхнення та очікуваних перемог. Нас хвилює збереження чистоти нашого ім’я та той настрій з яким його промовляють наші учні та батьки.  Ми опікуємось своїм іміджем і для цього багато та плідно працюємо. Як бачимо, не дарма.   
Протягом 17-19 березня 2016 року ДНЗ «Запорізький правобережний професійний ліцей», за сприянням НМЦ ПТО у Запорізькій області, брав участь у Сьомій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2016», що проходила у м. Києві. Від нашого закладу була представлена робота «Шляхи розвитку інноваційного закладу в умовах модернізації професійної освіти». Підготовкою та розробкою матеріалу займались заступник директора з навчально-виробничої роботи Павленко О.О., методист Згурська Т.В. Матеріал презентаційної роботи був побудований за результатами та досягненнями педагогічного колективу в навчально-виховному процесі протягом останніх п’яти років. В роботі висвітлені наступні напрями:
-           Робота з розвитку педагогічної майстерності ліцею;
-           Інноваційна діяльність шляхом співпраці;
-           Використання сучасних технологій, робота в Інтернет – середовищі;
-           Інноваційна діяльність у виробничому навчанні;
-           Розвиток віртуального навчального середовища;
-           Інновації в управлінській діяльності;
-           Віртуальний методичний кабінет.
Директор ліцею Цвєтков В.П. особисто відвідав Сьому  Міжнародну  виставку «Сучасні заклади освіти – 2016». Перед представниками освітян всієї Країни Віталій Петрович отримав від системи професійно-технічної освіти для ліцею декілька нагород. ДНЗ «Запорізький правобережний професійний ліцей» за результатами своїх професійних здобутків одержав:
-           золоту медаль;
-           диплом – за презентацію досягнень і впровадження педагогічних інновацій у навчальний освітній простір.
Радісна звістка долинула до колективу швидше ніж потяг відійшов від станції Києва. Педагоги ліцею з великим нетерпінням очікували на здобуті  нагороди. На загальних зборах колективу Цвєтков В.П. радо привітав зі спільним досягненням. Оголосив подяку заступнику директора з навчально-виробничої роботи Павленко О.О. – за правильно обраний напрям роботи, за якісну організацію роботи колективу, результат та досягнення. Відзначив  роботу методиста Згурської Т.В. – за супровід у підготовці матеріалу до виставки.


                                                                                                           25 березня 2016р.
Згурська Т.В.,
методист
ДНЗ «Запорізький правобережний професійний ліцей»

Немає коментарів:

Дописати коментар