вівторок, 8 листопада 2016 р.

Нам є про що поговорити!



Теорія мертва при відсутності практики,
але практика без теорії - незряча.
В. Зубков

03 листопада 2016 року ДНЗ «Запорізький правобережний професійний ліцей» радо приймав своїх колег з усієї Запорізької області.
На семінар – практикум з теми «Проектна технологія як інноваційний ресурс удосконалення методичної роботи ПТНЗ» завітало близько 30-ти  заступників директора з навчальної роботи та методистів.

На початку семінару, методист НМЦ ПТО у Запорізькій області Нідерман Н.К.  налаштувала всіх присутніх на плідну та доброзичливу роботу.
Розпочалось спілкування зі знайомства з головними напрямками роботи ДНЗ «Запорізький правобережний професійний ліцей». Директор ліцею Цвєтков В.П. зосередив увагу гостей на здобутках закладу, вагомий внесок в розвиток іміджу закладу  з боку усього педагогічного та учнівського колективів.
 Нідерман Н.К. ознайомила присутніх з підсумками моніторингу стану методичної роботи у ПТНЗ Запорізької області. Оголосила подяку колегам за плідну роботу за результатами минулого навчального року, побажала наснаги у подальшій професійній діяльності.
З метою розповсюдження власного досвіду з  організації  методичної роботи серед педагогічних працівників своїх закладів виступали з темами:
-      «Управлінський супровід організації проектної діяльності у навчальному закладі», Суєтова С.В., методист  ДНЗ «Дніпрорудненський професійний ліцей»;
-       «Створення методичного проекту «Школа професійного становлення», Шелухіна З.В., Панасенко Л.Б., методисти ДНЗ «Багатопрофільний професійний ліцей».
Після чого перейняли естафету у спілкуванні педагогічні працівники ДНЗ «Запорізький правобережний професійний ліцей».
Голова методичної комісії «Професійно-технічного циклу» Кардіян Т.М., розповіла про головні завдання, які стоять перед членами методичної комісії, навела приклади сучасних педагогічних форм і методів роботи, що використовуються педагогічними працівниками ліцею у підготовці кваліфікованих робітників.
Методист ліцею Згурська Т.В. продемонструвала перелік ІКТ над впровадженням та використанням яких працює педагогічний колектив. У підтвердження цього всіх було запрошено на відкритий урок з професійно-теоретичного підготовки.
Шахрайчук Л.І., молодий та перспективний викладач ліцею, на уроці з «інформаційних технологій» наочно довела зручність та сучасність подання нового матеріалу за допомогою інтерактивної дошки.
Нотку релаксу освітянам подарував практичний психолог ліцею Вікторов І.В., організував та провів з гостями психологічні вправи на розкриття власного ресурсу.  
На доказ того, що педагог – це людина креативна та різнобічно розвинена, методист Згурська Т.В. провела майстер-клас зі створення сувенірної іграшки «пташки - щастя».


07 листопада 2016 рік,
Згурська Т.В., методист
ДНЗ «Запорізький правобережний
 професійний ліцей»

Немає коментарів:

Дописати коментар