пʼятницю, 19 травня 2017 р.

«Весь світ у Твої руках, просто візьми карту і визнач свій азимут руху!»



18 травня 2017 року в ДНЗ «Запорізький правобережний професійний ліцей»  пройшла тематична виставка «Географічний калейдоскоп», яка відкрила учням таємниці світу і різноманіття науки «Географія».

До нас завітали різноманітні «гості»: це мавпочки з Намібії ручної роботи, червоний і білий корал з глибин Тихого Океану, Метелик з Ефіопії, африканські тотеми і вироби з дерева, маски і прикраси з Індії, безліч сувенірів з Європи, і скарби з українських земель. Особливе місце посіли експонати з «маленькими охоронцями холодильників» з різних частин світу, які викликали безліч посмішок.
І звичайно  виставка з географії не обійшлася без пана «Глобуса», географічної літератури, журналів, художніх творів і книжок про мандри, чиї сторінки  з зацікавленістю переглядали учні.
До тематичної виставки «Географічний калейдоскоп» учні підготували свої творчі роботи, які розкрили  їх творчий порив, щодо створення нової країни яка живе у їх душі та уяві. У свої роботах учні відобразили фантазії, створювали власну мапу, побут, культуру і природні ресурси, назву нової країни, якої поки не має на карті світу… але хто знає яку зі своїх фантазій вони втілять у майбутньому!
Дякуємо учням які наважились побути у ролі Творця і відкрили двері у світ своїх власних роздумів і фантазій. А також чекаємо наступного року ще гостей з усього світу до нашого ліцею. Адже українці гостинний, дбайливій народ і Ми готові пізнавати світ знову і знову!




Ананко О.Ю., викладач географії
ДНЗ «Запорізький правобережний професійний ліцей»

Немає коментарів:

Дописати коментар