понеділок, 23 жовтня 2017 р.

Виставка-конкурс "Дари осені-2017"

Вчусь любити тебе, осінь, таку вогненну, незбагненну, примхливу красуню, що пахне яблуками і дихає холодом, що кидається золотом і просить її любити, даруючи примарне тепло на декілька днів.
На вулиці стало прохолодно, сонячні дні чергуються з хмарними і дощовими, осипаються квіти, листя. До нас прийшла осінь. Це дуже гарна пора року. Вона одягає природу в різнобарвні кольори. Це пора чарівна не тільки своєю красою, а й щедрим урожаєм.
         З давніх-давен у народі відзначають прихід золотої осені та свято врожаю. Традиційно у жовтні місяці у ДНЗ «Запорізький правобережний професійний ліцей»  відбувається виставка-конкурс  «Дари осені».

20 жовтня 2017 року свої роботи у виставці презентували учні І-ІІІ курсів. Усіх спостерігачів кожного року вражають фантазія, креативність, талант та майстерність виконання робіт наших учнів! Усі роботи, котрі були представлені на виставці, заслуговують найвищої оцінки! Тому всі учасники отримали подяки від ліцею за участь у виставці! Чекаємо на такі ж неперевершені роботи в наступному році!

         















Немає коментарів:

Дописати коментар